HC3 Skinshooter

Deze nieuwe generatie Mesotherapie apparaat is een modern ethetisch apparaat voor de beste beauty resultaten. Het werkt met electropolarisatie en de nieuwste electro-osmose technologie. Een methode waarbij de hydrofiele werkstofserum in de huid kan dringen precies daar waar het nodig is.

Met deze vorm van mesotherapie is het moegelijk om zonder gebruik te maken van naalden of injecties de huid alweer in optimale conditie te brengen. Rimpels worden zichtbaar minder. Door dat de wekstoffen met deze techniek in de diepere huidlagen dringen wordt de celmetabolisme gestimuleerd en ontstaat een vernieuwende celstruktuur wat resulteert in vermindering van rimpels in de diepere huidlagen. Ook treedt een vermindering op van pigmentvlekken, lidtekenweefsel, acne en couperose. De huid vitaliseert en krijgt een mooie uitstraling, wordt compacter en egaler.

Voorgaande aan de Mesotherapie

De huid wordt de eerste keer behandeld met een peeling naar gelang van de huidtype. Dat is om de huid optimaal toegankelijk te maken voor de werkende stoffen. Vervolgens wordt met de HC3 Skinshooter behandeld gedurende 30 minuten. Afhankelijk van de huidconditie wordt bepaald hoe veel behandelingen nodig zijn om de gewenste resultaten te bereiken. Vanzelfsprekend is een kuur altijd effectiever. 1 behandeling in de week of per 2 weken.


Hieronder vindt u een overzicht van de mogelijke behandelingen met de HC3 Skinshooter:


Eye & Sensitive Treatment

- Egaliserende behandeling
Voor het verminderen van kraaiepootjes, het ontzwellen van het oogcontour, het verdichten van dun weefsel en teleangi√ęctasien.


Even Light Treatment

- Verstevigende, ophelderende behandeling
Zorgt voor een stevige, gelijkmatige, stralende huid.


Rebuild 30+ Treatment

- Reactiverende, opbouwende behandeling

Cell Boost 40+ Treatment

- Energiebehandeling

Restructure 50+ Treatment

- Lipofiller behandeling

De Serums zijn:

- Vrij van paarabenen, PEG s en minerale olien
- Vrij van parfum, kleurstoffen en schadelijke bewaarmiddelen
- Dermatologisch getest

HC3 Skinshooter
HC3 Skinshooter
Maak een afspraak