HIFU LAB

HIFU LAB

Face- en bodylifting zonder fillers, operate of botox. Veel goedkoper dan plastische chirurgie!

HIFU is een complete niet-chirurgische behandeling van hals, gezicht en decolleté met als doel de huid optimaal te liften. De behandeling wordt uitgevoerd met hoog intensieve, gefocuste ultrasound. U merkt al resultaat na één behandeling en dit zonder hersteltijd of nevenwerkingen. Dankzij HIFU is een effectieve lifting van het gelaat zonder snijden mogelijk. De behandeling is volkomen veilig en vrijwel pijnloos. De HIFU techniek werd eerder gebruikt in de medische wereld. Nadien werd de techniek toegepast in de cosmetica wereld door ultrasound energie te geven op de diepere huidlagen die niet met laserbehandelingen te bereiken zijn. Door deze lagen te behandelen zal de huid sterk verstevigen en verbeteren. HIFU is momenteel de gouden standaard in huidlifting en rimpelvermindering.


HIFU behandelopties

 • Wazige kaaklijnen
 • Nasolabiaalplooien (plooien tussen neus en mondhoeken)
 • Wenkbrauwen
 • Dubbele kin
 • Doorzakkende hals
 • Fijne lijntjes en rimpels
 • Ongelijkmatige teint of textuur van de huid
 • Grote poriën
 • Verstrakken van buik en bovenarmen

HIFU de unieke behandeling die uw huid lift en verstrakt

Naarmate we ouder worden, verzwakt en vermindert het collageen en elastine in de huid waardoor deze verslapt en er minder stevig uitziet en aanvoelt. Dit natuurlijke verouderingsproces kan resulteren tot een verslapping van de huid.

HIFU is een veilige behandeling die de kracht van ultrasound energie gebruikt om uw huid op een natuurlijke wijze te liften en te verstrakken, zonder operatie en hersteltijd.

Door de lift van de wenkbrauwen krijg je een opener, uitgeruste en frissere blik. De huidstructuur wordt gladder, je krijgt fijnere poriën, en een stevigere huid, zonder dat deze onaangenaam of dik aanvoelt. De slaaplijnen verdwijnen en de neus-lip-plooi worden minder diep.


Hoe werkt HIFU?

HIFU stimuleert de aanmaak van nieuw collageen door middel van het leveren van micro-gefocuste ultrasound energie tot in de diepste huidlagen.

Intensieve ultrageluid energiepulsen worden in de diepere lagen van de huid afgegeven. HIFU lifting werkt op drie lagen, de opperhuid, de diepe dermale laag en de fibromusculaire laag, ook wel de SMAS-laag genoemd. Met thermische energie die compleet veilig is, wordt het weefsel verwarmt. Hierdoor wordt de natuurlijke aanmaak van collageen in de huid gestimuleerd waardoor de huid langzaam gelift wordt én het langdurig effect ontstaat. Dit zonder beschadiging van de oppervlakte van de huid. Na enkele maanden is een strakkere huid zichtbaar met een fris en verjongend aspect en een zichtbaar verbeterde huidconditie.

HIFU is uniek omdat deze techniek in staat is om op een veilige en gecontroleerde manier op precies de juiste diepte energie af te leveren, precies daar waar het nodig is om de huid te liften en te verstrakken.

Voordelen van HIFU:

 • Stimuleert de aanmaak van lichaamseigen collageen
 • Levert ultrasound energie op precies de juiste diepte – tot in de diepste huidlagen
 • Geen beschadiging aan uw huidoppervlakte
 • Levert langdurige resultaten
 • Zonder operatie en hersteltijd
 • Voldoet aan de strengste veiligheidsnormen

Hoelang duurt de behandeling?

De duur van de behandeling is afhankelijk van uw individueel behandelplan en de zone die behandeld wordt. Gemiddeld duurt een HIFU behandeling tussen de 15 en 90 minuten. Om een optimaal resultaat te bereiken, heeft u drie behandelingen nodig. Tussen elke behandeling zit 2 a 3 maanden rust. Voor een versnellende werking raden wij aan de radiofrequentie behandeling bij te boeken.


Is de behandeling pijnlijk?

Over het algemeen wordt de behandeling niet als pijnlijk ervaren. Als de ultrasound energie wordt afgeleverd, zult u een lichte tot matige prikkeling voelen. Het niveau van pijnervaring kan variëren van de ene persoon tot de andere.


Wat kan ik verwachten na de behandeling?

Met HIFU is er geen hersteltijd. U kunt uw gewone dagelijkse activiteiten onmiddellijk na uw behandeling voortzetten en er zijn geen beperkingen of speciale vereisten na de behandeling. Direct na de behandeling kan uw huid er rood uitzien, maar dit verdwijnt binnen enkele uren. Sommige patiënten ervaren lichte zwelling, tintelingen of gevoeligheid bij aanraking. Deze bijwerkingen zijn mild en van korte duur.

Maak een afspraak